OpelArges
Opel prezintă la Paris prima colecție de modele Adam Servic10

Bine ai venit in forumul OpelArges, speram din toata inima sa ramaneti placut surprins de forumul nostru.Multumim pentru atentia acordata si nu uita, OpelArges este aproape de sufletul tau.


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

OpelArges
Opel prezintă la Paris prima colecție de modele Adam Servic10

Bine ai venit in forumul OpelArges, speram din toata inima sa ramaneti placut surprins de forumul nostru.Multumim pentru atentia acordata si nu uita, OpelArges este aproape de sufletul tau.
OpelArges
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Vacanța Esoterică
Help5S LooK

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos Mesaj [Pagina 1 din 1]

GeorgeP

GeorgeP
Membru nou
Membru nou
Opel prezintă la Paris prima colecție de modele Adam
Opel introduce în scenă un nou model de oraș. Lansarea oficială are loc astăzi la Paris, cu ocazia celui mai mare salon auto din Europa. Aici vor fi dezvăluite secretele din spatele opţiunilor sale de personalizare practic nelimitate.

La standul Opel, o colecţie de autovehicule Adam viu colorate, fiecare având propria personalitate, vor permite publicului să vadă în premieră ”potenţialul de neegalat” în ceea ce priveşte personalizarea şi funcţiile inovatoare.

La deschiderea evenimentului vor fi anunţate preţurile autovehiculelor Adam pentru o parte dintre ţările europene, iar clienţii vor putea să-şi comande modelul preferat. Opel a vrut să testeze modalitatea în care oamenii vor naviga printre numeroasele echipamente opţionale oferite pentru a configura modelul Adam la care au visat. Patru angajaţi norocoşi au ocazia de a fi printre primii care îşi vor personaliza propriul autovehicul.

În cadrul „Mondial de l’Automobile” din Paris va fi explicată în detaliu multitudinea reală de posibilităţi de echipare individuală.

Cu o colecţie vastă de diferite modele Adam prezentate la standul său, Opel nu va prezenta doar gama largă de culori, dotări şi opţiuni de personalizare, ci şi noul sistem infotainment IntelliLink, care integrează smartphone-urile (Apple iOS şi Android) în autovehicul.

Modulele interactive, afişajele artistice audiovizuale şi, desigur, o gamă largă de autovehicule Adam vor ilustra multitudinea de soluţii de personalizare inovatoare, create de designerii şi inginerii Opel. Acestea includ, de exemplu, capitonaje elegante, elemente de decor iluminate ale panoului de instrumente şi cleme pentru jante în diferite culori.

Un afişaj special le va permite vizitatorilor să-şi conecteze smartphone-urile la noul sistem infotainment IntelliLink.Sus

OpelArges.com


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum