OpelArges
Tutorial prevenire pierdere protectie cauciuc ax balama usa Opel Servic10

Bine ai venit in forumul OpelArges, speram din toata inima sa ramaneti placut surprins de forumul nostru.Multumim pentru atentia acordata si nu uita, OpelArges este aproape de sufletul tau.


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

OpelArges
Tutorial prevenire pierdere protectie cauciuc ax balama usa Opel Servic10

Bine ai venit in forumul OpelArges, speram din toata inima sa ramaneti placut surprins de forumul nostru.Multumim pentru atentia acordata si nu uita, OpelArges este aproape de sufletul tau.
OpelArges
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Vacanța Esoterică
Help5S LooK

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos Mesaj [Pagina 1 din 1]

StefanTolos

StefanTolos
Administrator
Administrator
Salutare.

Stiu ca aceste cauciucuri protectoare, se pierd destul de frecvent si in timp acel ax(bolt) din balamaua usilor rugineste si nu ne dorim acest lucru,eu va prezint o metoda simpla, cum puteti sa preventi pierderea acestor protectii.


3 90565629 132578 CAP,TENSION SLEEVE,DOOR TO HINGE (NLS.- USE 24462703 1 32 580)
Tutorial prevenire pierdere protectie cauciuc ax balama usa Opel Fypkax




In speranta ca acest tutorial va este necesar,va doresc toate cele bune.



Ultima editare efectuata de catre StefanTolos in Lun Apr 15, 2013 12:13 am, editata de 1 ori

http://stefantolos.wordpress.com/
Sus

ebz

ebz
Moderator
Moderator
Interesanta idee, dar nu cred ca este atat de buna. Vaselina in contact cu cauciucul nu face bine acestuia. Poate, daca se incerca cu ceva mastic, cred ca era mai bine, parerea mea.

Cu stima, Claudiu.

Sus

StefanTolos

StefanTolos
Administrator
Administrator
Aoleooo !!! pai ce mai facem in cazul burdufelor de cauciuc de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ?

Depinde de compozitia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sincer am folosit la greu in mentenanta personala cat si profesionala diverse tipuri de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].

Cat despre mastic...pai...scuza-ma, asta chiar distruge cauciucul, ce face el, se intareste si lipeste, atunci cand vrei sa scoti cauciucul pentru o intretinere/depanare, ce faci, il rupi pur si simplu,nu as folosi asa ceva.

Vaselina folosita:

Tutorial prevenire pierdere protectie cauciuc ax balama usa Opel 3460vae
Tutorial prevenire pierdere protectie cauciuc ax balama usa Opel 2pyub0k

Specificatiile tehnice ale vaselinei:

Vaselina pe baza de litiu


Este o unsoare pentru scopuri multiple si temperaturi ridicate, pe baza de litiu (lithium 12-hydroxystearate). Datorita consistentei sale untoase are o adezivitate puternica la metal si este foarte stabila din punct de vedere mecanic. Este o vaselina cu gradul NLGI Nr.2, ceea ce ii confera o adaptabilitate mare la aproape toate cerintele unei unsori de lubrifiere pentru scopuri multiple.Are o exceptionala rezistenta la efectele caldurii, oxidarii si sarcinilor grele. Este rezistenta la apa, are punctul de picurare la 1990C (3900F) si contine inhibitori de coroziune si oxidare. Ofera protectie oriunde murdaria, praful, umiditatea ridicata, ploaia si temperaturile adverse creaza probleme. Este un produs care se poate folosi in orice conditii atmosferice si care lubrifiaza eficient la temperaturi coborand pana la -180C (00F). Poate fi folosita ca unsoare pentru sasiurile de autoturisme, camioane, motoincarcatoare sau orice utilaje mobile. Se poate folosi si la arcuri, imbinari universale si pompe de apa.

AVANTAJE

Protejeaza impotriva ruginii si coroziunii
Este pompabila
Adera puternic la metal
Rezistenta la caldura, apa, oxidare si sarcini grele
Formeaza o pelicula foarte rezistenta
Coloare – Chihlimbar pana la maro

APLICATII

Se poate folosi la rulmenti de mare viteza, rulmenti anti-frictiune, cuzineti si oriunde este nevoie de o unsoare cu scopuri multiple, din motive de economie, simplificarea inventarului si a echipamentelor de gresare. Se poate folosi la ventilatoare, exhaustoare, pompe, transportoare cu rulmenti, dispozitive transportoare metalurgice, rulmenti cu bile, cuzineti, rulmenti cu role, cricuri cu surub, imbinari universale si in alte puncte care necesita o unsoare universala. Acest produs poate fi utilizat la echipamente de foraj petrolier, in constructii si la utilaje pentru constructii de drumuri, in minerit si in constructii navale – sau oriunde este indicat un lubrifiant de o calitate exceptionala.


Atașamente
tipuri-de-unsori.ppt
Nu aveti permisiunea sa descarcati atasamente aici.
(1.2 MB) Descarcat de 3 ori

http://stefantolos.wordpress.com/
Sus

Continut sponsorizat


Sus

OpelArges.com


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum